Під час прямого ефіру "Голос країни-6" Святослав Вакарчук поділився сокровенним (відео)

Зірковий тренер розповів про появу на світ відео кавер-версії на пісню Андрія Кузьменко "Мовчати".

Святослав Вакарчук. Фото: mediananny.com.

Святослав Вакарчук розповів, як створювалася знаменита кавер-версія пісні Скрябіна "Мовчати", яка станом на 15 травня 2016 зібрала на Youtube майже 1,5 мільйона переглядів. Про появу на світ відео кавер-версії на пісню загиблого Андрія Кузьменко Вакарчук розповів в 12 ефірі 6 шоу сезону "Голосу країни", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Коментуючи виступ своєї учениці під час чвертьфіналу Маргатіри Тишкевич, Вакарчук зазначив про те, що два роки тому після жахливої аварії, в якій загинув Андрій Кузьменко, він приїхав на репетицію "Голосу":

"Я їхав за кермом зі Львова весь день сюди і я слухав з ранку до вечора Скрябіна. Я приїхав і після репетиції сказав, що у мене є бажання заспівати цю пісню (пісню" Мовчати ". - Ред.). На жаль, нікого з музикантів не залишилося, всі пішли додому. і я сам сів за рояль і заспівав її прямо там. Канал 1 + 1 зняв це, і після цього ви побачили пісню. Для мене це дуже дорога історія ".

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...