Під Донецьком розпочався жорстокий бій: сотні людей на КПВВ "Оленівка" стоять під обстрілом

У деяких авто, які почали поспіхом залишати зону обстрілу, є отвори від куль. На даний момент про жертви і постраждалих - невідомо.

Фото: соцмережіВ районі КПВВ "Оленівка" поблизу Донецька йде бій. Про це повідомляють Новости Донбасса з посиланням на власне джерело, передають Патріоти України.

За даними джерела, на блокпосту "Оленівка" з боку підконтрольної "ДНР" на даний момент накопичилося орієнтовно 50 машин, близько 30 машин стоять на в'їзд в непідконтрольну Україні територію, близько 80 машин перебувають поблизу "Перлини" в сторону України.

"Близько 10 хвилин тому тут почався запеклий бій, люди в "сірій зоні" є заручниками бойових дій, бій дуже важкий", - повідомляє очевидець.

Крім того очевидець розповів, що близько години люди стояли під обстрілом з боку української сторони.

У деяких машинах, які почали поспіхом залишати зону обстрілу, є отвори від куль. На даний момент про жертви і постраждалих - невідомо.

"Бій посилюється, перестрілки йдуть по всій лінії зіткнення уздовж "Оленівки", працюють 120-мм міномети, великокаліберні кулемети, автоматичні гранатомети і автоматична зброя", - відзначило джерело.

Також про бій в районі шлакових відвалів біля Докучаєвська і Березового повідомляють у соцмережах.

Ніяк не схожий на середньовічного ідальго в латах: Фахівці розкрили таємницю скульптури чоловіка в скафандрі, котрий вражає відвідувачів іспанського собору XVI століття

середа, 15 травень 2024, 9:37

Фахівці розповіли, звідки взялася фігура сучасного астронавта в шоломі на фасаді готичного собору XVI століття Catedral Nueva в знаменитому своїми пам'ятниками старовини місті Саламанка, що у провінції Леон та Кастилія. . Скульптура наштовхує на містич...

Чи потрібно йти в ТЦК, якщо є право на бронювання: У Міноборони дали відповідь

середа, 15 травень 2024, 9:14

Якщо військовозобовʼязаний має право на бронювання, йому все одно потрібно прибути до ТЦК. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін. "Прибути до ТЦК так (потрібно, - ред.). Тому що закон, який набуде чинності з 18 травня, говор...