"Русланом" по головах: Під Києвом багатотонний літак ледве не зніс елітний житловий комплекс (відео)

Місцеві мешканці у Бучі розповіли, що так низько велетенські Ани над ними ще не літали.

Скрін відео

Сьогодні, 23 вересня, над містом Буча під Києвом пролетів Ан-124. Проте "Руслан! летів настільки низько, що перелякав місцевих жителів. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

Користувачка Instagram Ольга Белоус виклала відео, як літак дуже низько пролітає над елітним житловим комплексом "Центральний" у Бучі й ледь-ледь не зачіпає будівлю. Що стало причиною такого низького польоту, поки що невідомо.

"Звичайний захід на посадку в Гостомелі (по сусідству, там розташований аеродром). А ось те, що забудовники, судячи з усього, ігнорували правила будівництва поруч з аеропортом, доведеться потім "розсьорбувати" мешканцям", – написав у Facebook користувач Сергій Колос.

"Це ж мій будинок! Капець! Таке вперше було. Завжди трохи далі заходять. Та і вище", – прокоментував відео місцевий журналіст Олександр Остапа.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...