Колишня вчителька у Києві збиралась накласти на себе руки та ледь не підірвала багатоповерхівку

56-річна Ірина перерізала газовий шланг і чекала, поки приміщення наповниться газом.

Колишня вчителька перерізала газовий шланг. Фото: соцмережі.

У Києві колишня вчителька молодших класів, намагаючись вчинити суїцид, ледь не підірвала багатоповерховий житловий будинок, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався напередодні на вулиці Саратовській на Нивках. За викликом прибули газова служба, поліція і швидка. Серед ночі сусідка вчительки, Світлана, відчула запах газу. Вона розбудила чоловіка і вони почали шукати джерело витоку. В результаті дізналися, що газ йшов із сусідньої квартири, де проживає колишня вчителька молодших класів, 56-річна Ірина.

Як виявилося, Ірина перерізала газовий шланг і чекала, поки приміщення наповниться газом. Каже, що хотіла покінчити життя самогубством. При цьому, за словами мешканців, вона сиділа, готова до виходу: в курточці, лижних штанях, черевиках і з паспортом у кишені. Жінку забрали медики в психіатричну лікарню.

«Суворий чоловік зі служби газу з тремтінням в голосі сказав, що нам всім тут залишалося 5-10 хвилин, ну або хтось включив би світло, або закурив», - каже Світлана. У поліції проти дивної сусідки відкрили кримінальне провадження за статтею 195 «Загроза знищення майна» Кримінального кодексу України.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...