Під Києвом перестріляли лісників - ЗМІ

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею ККУ "умисне вбивство".

Ілюстрація:http://zbroya.info

Біля села Дударкова Бориспільського району Київської області 24 липня застрелили двох співробітників Семиполківського лісництва. Про це повідомляє Обозреватель із посиланням на власне джерело, передають Патріоти України.

Троє працівників лісництва, які займалися профілактичним розчищенням зелених насаджень, почули стрілянину. Двоє з них сіли в автомобіль і поїхали на звук пострілів.

Незабаром лісник, що залишився на місці, почув нові постріли й вирушив пішки слідом за колегами. Через два кілометри він знайшов їх застреленими - з вогнепальними пораненнями в груди.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України "умисне вбивство", пише видання.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...