Під товщею льоду на Алясці виявлено таємничі рукотворні піраміди

​Принцип побудови пірамід практично аналогічний єгипетському, але результати наукового аналізу показали, що вони зведені набагато раніше.

На  Алясці виявлені стародавні піраміди. Фото: discover24.

Під льодами Аляски виявлені найдавніші в світі піраміди. Виявилося, що це не природне утворення, а творіння рук людини, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Через глобальні зміни в кліматі значна частина вікових льодів цього регіону зменшилася. Група дослідників, вирішивши вивчити гірську породу, виявила найдавнішу рукотворну споруду.

Геологічні дослідження показали, що кам'яниста поверхня не є результатом природних процесів, а створена людиною. Більш того, апаратура показала, що вчені знаходяться не на вершині гори, а величезної піраміди, яка значно перевищує розміри Великої піраміди в Гізі.

Фахівцям вдалося виявити ще три подібні споруди, зроблені людиною.

За словами дослідників, принцип побудови пірамід на Алясці практично аналогічний єгипетському, однак результати аналізу показали, що вони зведені набагато раніше. Вчені продовжують дослідження загадкових об'єктів.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...