Під "удар" потраплять великі міста: У Криму паніка через нову загрозу

У 2019 році в окупованому Криму очікують посуху і дефіцит води для великих міст півострова. Про це на засіданні Ради Федерації РФ заявив представник окупаційної влади Криму В'ячеслав Горєлов, повідомляють Патріоти України.

Він навів дані по стану водозабезпеченості населення Криму. "Семирічний цикл щодо середньоводного періоду з сприятливою кількістю опадів закінчується. Наступаючий 2019 рік може стати початком регулярного маловодного періоду, при якому багато кримських водосховищ природного стоку можуть і не наповнитися", - сказав Горєлов.

Також він попередив про те, що найбільш уразливими в цій ситуації стануть великі міста, Сімферополь і Севастополь.

"За прогнозом експерта в 2019 році рівень дефіциту води буде приблизно таким же, що і в 1994 році, найпосушливішому за останні тридцять років. Нульовий обсяг водних ресурсів в Аянському, Партизанському і Сімферопольському водосховищах за прогнозом може тривати з серпня 2019 до березня 2020 року . Навіть у 2014 році, коли в місті Севастополі був введений режим надзвичайної ситуації, пов'язаної з водопостачанням, приплив води в водосховища був вище, ніж прогнозований приплив на 2019 рік. При цьому чисельність населення в нашому місті за ці п'ять років істотно виросла", - зазначив Горєлов.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...