Під Запоріжжям прогриміли два вибухи, - Нацполіція

60-річному підприємцю підірвали автомобіль.

На місці події. Фото: НацполіціяВ ніч з 22 на 23 березня в Кам'яно-Дніпровському районі Запорізької області в селі Велика Знам'янка прогриміли два вибухи. Як повідомили в Нацполіціі, інформація про детонацію надійшла приблизно о першій годині ночі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"У дворі 60-річного підприємця пролунали два вибухи невстановлених вибухових пристроїв. В результаті вибухів було пошкоджено автомобіль Тойота, який знаходився поруч, а також склопакети у вікнах будинку", - відзначили в ГУ Нацполіціі в Запорізькій області.

Постраждалих в результаті вибуху немає, розпочато кримінальне провадження за статтею "особливо злісне хуліганство". Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...