Підлість "русского мира": Вандали в окупованому Криму осквернили мечеть (відео)

Інцидент стався в Білогірську.

Фото:скрін відео

У ніч на середу, 20 червня, в окупованому РФ Криму невідомі намалювали на паркані мечеті свастику. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелалов, зазначають Патріоти України.

За його словами, інцидент стався в Білогірську. "Невідомі розмалювали паркан Соборної мечеті свастикою, нацистськими символами і іншою вульгарністю", - написав Джелалов.

Варто відзначити, що його допис активно коментують у мережі.

"Жах! Нелюди", "Боягузтво і підлість! Сподіваюся, знайдуть винних!", "Совісті немає, дурні, це святі місця, їх чіпати не можна!", "Скрепи "русского міра" у всій своїй красі: від боягузтва виконавців до гидоти виконаного", "Негідники", - пишуть користувачі.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...