Підозрюваного у вбивстві Бузини відпустили під домашній арешт

Андрія Медведька мають намір відпустити сьогодні після оголошення резулятивної частини під цілодобовий нагляд.

Андрія Медведька відпустили під домашній арешт. Ілюстрація:www.youtube.com

Андрія Медведька, якого підозрють у вбивсті журналіста Олеся Бузини, відпустили під домашній арешт. Таке рішення ухвалив Апеляційний суд Києва, зазначають Патріоти України з посиланням на Gаzeta.ua.

Головуючий суддя повідомив, що Медведько перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. Самого підозрюваного мають намір відпустити після оголошення резулятивної частини в четвер.

Нагадаємо, Медведька та ще одного підозрюваного у цій справі Дениса Поліщука заарештували 18 червня. Їх помістили до Лук'янівського СІЗО.

9 грудня Поліщуку змінили запобіжний захід з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Як відомо, Бузину вбили 16 квітня біля під'їзду його будинку в Києві.

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...