Не той гуманізм: У Києві вбивця, якого суд відпустив під домашній арешт, побив до смерті ще одного мешканця столиці

Після скоєння другого злочину зловмисник таки потрапив за ґрати.

Затриманий зловмисник. Фото:facebook.com/UA.KyivPolice

34-річний уродженець Луганської області в ході пиятики побив киянина до смерті і підпалив квартиру, щоб приховати злочин. Суд відпустив його під домашній арешт, і підозрюваний убив ще одного жителя Києва. Про це пише LB.ua, передають Патріоти України.

Про перше вбивство, яке сталося в будинку на вулиці Генерала Потапова в Святошинському районі, поліція повідомила 2 січня. В ході ліквідації пожежі в квартирі було виявлено труп чоловіка з численними травмами на обличчі. Він проживав сам, ніде не працював, а напередодні разом з невідомим вживав спиртні напої.

"У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до скоєння злочину. Згодом правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Це - 34-річний уродженець Луганської області, раніше судимий за нанесення легких тілесних ушкоджень. Чоловік повідомив: під час вживання алкогольних напоїв у них виник конфлікт, який переріс у бійку, і він кілька разів ударив товариша. Власник квартири впав на шафу і втратив свідомість. Побачивши, що він не подає ознак життя, зловмисник вирішив приховати сліди злочину і підпалив квартиру", - говорилося в повідомленні.

Було порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство, карається в'язницею на строк до 15 років) Кримінального кодексу. Суд обрав чоловікові запобіжний захід - домашній арешт.

3 січня поліція повідомила, що відпущений під домашній арешт підозрюваний був затриманий в зв'язку з ще одним вбивством.

"До чергової частини Святошинського управління поліції від місцевого жителя надійшло повідомлення про те, що на проспекті Леся Курбаса вбили людину ... На місці події оперативники опитали заявника. Він розповів, що разом з другом прийшов до знайомого, де розпивав алкогольні напої. Між чоловіками виник словесний конфлікт, після чого товариш вдарив власника квартири стільцем по голові. Вони залишили потерпілого в квартирі і пішли. На наступний день товариші повернулися в приміщення, де сталася бійка, і виявили господаря мертвим", - сказано в повідомленні.

На цей раз зловмисникові суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...