Підвів зрадницький лайк: Футболіста Ракицького звинуватили в симпатіях до терористичної "ДНР"

У Instagram Ракицького цієї позначки вже немає, проте в Інтернеті збереглися зроблені користувачами скріншоти ганебного лайка провідного українського футболіста.

Ярослав Ракицький. Фото: xsport.ua.

Скандал розгорівся після лайка Ракицького під відео з кадрами святкування донецькими терористами чергової річниці "проголошення" фейкової республіки. Ракицький після інциденту відразу ж його видалив, але спритні користувачі мереж швидко зробили скріншоти скандального лайка, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Скандал став набирати обертів і захисника ФК "Шахтар" і Національної збірної України звинуватили в симпатіях до терористів і підтримці "ДНР". Сам Ярослав Ракицький мовчить, він ніяк взагалі не коментує інцидент, також позицію нейтралітету зберігають і представники футболіста.

Ракицькому, як з'ясувалося, сподобалося відео, на якому терористи в супроводі духового оркестру марширують вулицями на честь 2-ї річниці існування так званої "Донецької народної республіки".

Додамо, що Ярослав Ракицький народився в 1989 році в Дніпропетровській області в місті Первомайську. В системі донецького "Шахтаря" футболіст знаходиться з 13 років. Він пройшов шлях від звичайного футболіста до гравця основного складу команди.

Сьогодні Ракицький - захисник клубу донецького "Шахтаря" і Національної збірної України.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...