П'єр Рішар розповів, як йому ведеться в Україні і про стосунки з другом Путіна - Жераром Депардьє (відео)

Актор презентував у Києві вино з власних виноградників. А Катя Осадча навчила 81-річного Рішара кричати "Будьмо!".

П'єр Рішар. Фото: скрін відео

Іменитий актор П'єр Рішар, перебуваючи в Україні, поспілкувався в інтерв'ю з відомою ведучою світських новин Катериною Осадчею. Француз, якого Олег Скрипка почастував варениками, розповів також чи ревнує його дружина. Про це йдеться у випуску Світського життя, зазначають Патріоти України.

Французька зірка не боявся летіти в Україну, попри неспокійні обставини. "Ви знаєте, мене тут так тепло зустрічають! Єдине чим я ризикую, так це отримати забагато посмішок, аплодисментів і до того ж тут такі гарні жінки"! – зазначив П'єр.

Актор запевнив Катю Осадчу, що молодша за нього на 30 років дружина зовсім не ревнує чоловіка до численних прихильниць. "Вона - колишня модель, до того ж бразилійка – надто гарна, аби ревнувати! Це я маю нервувати, коли її залишаю", - наголосив актор.

Рішар зізнався, що його найулюбленіший процес у виноробстві – дегустація, оскільки "ти багато працюєш, а у фіналі отримуєш винагороду – можливість скуштувати!"

Актор зізнався, що із тепер уже власником російського паспорта Жераром Депардьє не спілкується на політичні теми. Зірка пригадав часи, коли жив на баржі та навчився вимовляти український тост "Будьмо!".

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...