Пішла з життя легендарна Шурочка з "Службового роману": У Москві померла Людмила Іванова

Сьогодні, 7 жовтня, не прийшовши у свідомість актриса померла в реанімації однієї з московських лікарень.

Людмила Іванова в культовому фільмі "Службовий роман". Фото: kp.ua.

Сьогодні, 7 жовтня, на 84-му році життя, так і не прийшовши у свідомість, в реанімації померла народна артистка РРФСР Людмила Іванова, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Актрису на планове обстеження в одну з московських лікарень поклали ще 29 вересня. Кілька днів тому актрисі стало погано, і її перевели в реанімацію.

Людмила Іванова довгі роки боролася з цукровим діабетом. Їй було зроблено ендопротезування кульшового суглоба. Однак операція дала не ті результати, яких від неї очікували медики. В організмі народної артистки стало розвиватися інфекційне зараження - штучний суглоб довелося видалити.

Після цього актрисі довелося перенести ще кілька операцій через загострення важких хвороб.

Вчора, 6 жовтня, актрисі стало погано, і Людмилу Іванову екстрено підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Однак вранці 7 жовтня улюблена Шурочка з "Службового роману", яку так блискуче зіграла Людмила Іванова, пішла з життя.

Народна артистка СРСР Лія Ахеджакова не змогла спокійно прокоментувати смерть своєї колеги. Актриса важко переживає цю звістку і зізнається, що плаче від цієї трагічної новини.

Додамо, широку славу Людмилі Івановій приніс саме культовий радянський фільм "Службовий роман", але і до гри в ньому актриса була затребувана. Вона також запам'яталася ролями у фільмах "Суєта суєт" та "Найчарівніша і найпривабливіша", "Добровольці", "Пам'ятай ім'я своє", "Дні хірурга Мишкина", "Польоти уві сні і наяву", "Небеса обітовані" .

У рідному "Современнике" Іванова зіграла понад 20 ролей. Людмила Іванова складала пісні, вона є автором хітів "Ниточка", "Електричка" і безлічі інших.

Раніше Патріоти України повідомляли про раптову смерть відомої української театральної актриси і дружини міністра культури України Євгена Нищука, Оксани Батько-Нищук.

Їй було всього 43 роки, талановита актриса померла уві сні в ніч на 7 жовтня.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...