Пішло-поїхало: У Криму силовики-окупанти почали "наїжджати" на турецькі кафе

У Аксьонова, догоджаючи кремлівським господарям, поспішають заробити свою порцію ненависті від Туреччини - єдиної країни регіону, що намагалася якось підтримувати стосунки з окупованим півостровом, прикриваючи очі на санкції.

Турецьке кафе "Мусафір" у Криму. Ілюстрація:15minut.org

Кримські жителі повідомляють про те, що силовики тиснуть на господарів турецьких кафе на півострові, вимагаючи їх закриття. Про це пишуть События Крыма, передають Патріоти України.

Так, днями в одне з турецьких закладів у Сімферополі увірвалися озброєні люди і, погрожуючи господарям, зажадали закриття кафе. Аналогічна інформація надійшла з Керчі: в кафе громадянина Туреччини, який живе і працює в місті, нагрянули силовики.

Постраждалі люди бояться називати журналістам свої імена, бо в Криму - їх сім'ї, майно і бізнес. Але, як з'ясувалося, російська влада давно чинили тиск на турків - жителів Криму, частина з них була насильно виселена, деяким заборонений в'їзд на півострів.

"Очевидно, що причина різкого загострення ситуації - розрив російсько-турецьких відносин через збитий літак РФ. Політика Кремля спровокувала чергову хвилю істерії у зомбованого населення Криму", - пише видання QHA.

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...