Після перемоги Німеччини в матчі з Україною німецькі фанати шокували своєю витівкою в пасажирському поїзді (відео)

Німці влаштували у вагоні "веселі старти", які на тверезу голову навряд чи наважилися б реалізувати.

Поїзд TGV, що розвиває швидкість до 330 км/год, з'єднує Лілль з Парижем. Фото: tritickets.ru.

Вболівальники збірної Німеччини перебувають в чудовому настрої після першого матчу Євро-2016, в якому їх улюбленці обіграли Україну. Німці влаштували справжнє божевілля в одному з регіональних поїздів Лілля.

Святкуючи перемогу, фанати Бундестім випили не одну банку пива, а потім придумали в вагоні оригінальну гру, яку на тверезу голову навряд чи наважилися б реалізовувати. Двоє з уболівальників - хлопець і дівчина - забралися на багажні полиці і паралельно затіяли "веселі старти".

Інші пасажири в поїзді спостерігали за тим, що відбувається з усмішкою і здивуванням. А фанат з Білорусі навіть потролив учасників "змагання", сказавши, що дистанція занадто коротка і варто було б повзти через весь вагон.

Нагадаємо, збірна України програла Німеччині в стартовому матчі Євро-2016. Напередодні гри німецькі фанати атакували українських уболівальників в центрі Лілля.

Під час гри фанати ефектно виконали гімн України в кінці поєдинку з німцями в Ліллі. Шанувальники збірної України також передали привіт президентові Росії Володимиру Путіну, заспівавши знаменитий хіт "Путін - х * йло".

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...