Після скандалу з наїздом на велопатруль ведучу телеканалу NewsOne звільнили з роботи

Соцмережі вибухнули обуренням від інциденту, який стався вчора - Ліна Нерус начебто умисно наїхала на поліцейського і телефоном викликала чоловіка-СБУшника, аби "вирішити проблему".

Ліна Нерус. Фото: tsn.ua.

У соціальних мережах прокотилася хвиля обурення з приводу дорожньо-транспортної пригоди в Києві з ведучою телеканалу News One Галиною Нерус та співробітником поліції. Про інцидент повідомив "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"А завтра посадять патрульного за "перевищення повноважень"? Чи буде сюрприз-відповідь від поліції, якого так чекають всі не перший рік?" "Бачив сьогодні цю ситуацію на Сагайдачного. Якщо такі ведучі працюють, то з каналом все ясно", "Звільнити і ведучу і товстопузий лисого з сбу хами їм типу все дозволено", "ну, бажаю їй викинути цей номер у Штатах", "А тут ключовий факт: у СБУшника дружина працює на ньюсван Мураєва (протеже Добкіна і Азарова)! А потім дивуємося про витік секретної інформації з СБУ!", "Може, пан грицак звільнить цього клоуна, щоб іншим неповадно було", - коментують публікацію користувачі соцмережі.

Також на даний інцидент відреагував популярний блогер Krus на своїй сторінці в Twitter.

Публікуємо версію ДТП від самої ведучої Галини Нерус.

Сьогодні з'явилася інформація, що ведучу NewsOne Ліну Нерус звільнили з каналу вчорашнім числом, тобто від 12 вересня, після інциденту з велополіцією, який набув широкого розголосу через соцмережі та ЗМІ.

Як розповіла телефоном телеведуча, вона не пручалась діям поліції та була готова перепаркувати авто, але поліцейський сказав, що буде оформлювати протокол та викликати евакуатор. За її словами, правоохоронець поводився вкрай грубо, казав "починається твоє життя на нарах", кинув свій велосипед на капот авто та намагався проникнути в машину, викрутити кермо, тощо.

Через те, розповіла Нерус, вона не виходила з авто півтори години – протокол оформили, спілкуючись через привідкрите вікно авта, документи жінка показувала через скло. Ведуча була готова сплатити штраф на місці, але не віддавати машину на штрафмайданчик.

За півтори години, розповіла Нерус, вона вийшла з авта й тут їй скрутили руки, повалили на землю та вдягли наручники. На цей момент до велополіцейських приєднались ще два патрулі.

На місце інциденту приїхав чоловік ведучої, він викликав працівників прокуратури.

За твердженням Нерус, ані на велосипеді, ані на машині пошкоджень не зафіксували. Ведуча підтверджує, що поліцейського забрала швидка, проте стверджує, що протягом всього часу з'ясування питань, він був активним. Для неї також викликали швидку – у лікарні зафіксували пошкодження та рекомендували тиждень повного спокою.

Керівництво каналу вирішило звільнити ведучу, дізнавшись про інцидент з Мережі.

Як повідомила Нерус, звільнили днем, у який і стався інцидент. Ведуча написала заяву до прокуратури та збирається боротись за свою репутацію, доводити свою правоту.

Поновлюватись на каналі через суд Нерус не збирається. Зазначимо, що офіційно канал повідомив, що Нерус не є їхньою співробітницею з 31 серпня 2016 року - саме в цей день, за повідомленням, спливла дія контракту з ведучою.

Українці ризикують втратити до 50% пенсії: У чому причина і що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 6:50

Українські пенсіонери ризикують втратити від 20% до 50% виплат за рішенням суду. Це можливо у разі наявності боргів, які пенсіонер не в змозі погасити іншим чином. Про це йдеться у роз'ясненні Міністерства юстиції, передають Патріоти України. "Заходами...

Цифри можуть стати неприємним "сюрпризом": Кому та коли можуть підвищити суми в платіжках за світло

неділя, 28 квітень 2024, 6:28

Невчасне подання показань лічильника електроенергії може призвести до підвищенних рахунків за світло через розрахунок за середньодобовим обсягом споживання. Важливо подавати показання своєчасно: за два дні до закінчення поточного календарного місяця та...