Після стрілянини у Кам'янському охоронця Яроша, підозрюваного у пораненні таксиста, взяли під варту

За словами адвоката затриманого, у нього вже була зустріч з підзахисним, який знаходиться в слідчому ізоляторі. Після інциденту з таксистами у того зламані пальці рук, численні садна і забиті місця на тілі.

Таксист, якому прострелили ногу. Фото:Українські Новини

Охоронцеві народного депутата України Дмитра Яроша, який підозрюється у вогнепальному пораненні таксиста, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів без права звільнення під заставу. Про це 18 травня в Дніпрі повідомив адвокат підозрюваного Сергій Погосян, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

За словами захисника, у нього вже була зустріч з підзахисним, який знаходиться в слідчому ізоляторі. Після інциденту з таксистами у того зламані пальці рук, численні садна і забиті місця на тілі.

"Що мене відразу здивувало і обурило: Навроцький був у жахливому стані, неадекватному, фізично не міг розмовляти, голова перебинтована, око запливло, вся права сторона оніміла, він фактично навіть нічого підписувати не міг, весь в крові, говорити міг тільки "так" і "ні". Він навіть не міг зрозуміти, що відбувається ... Перелом пальців руки виявили тільки на наступний день, коли за нашим наполяганням зробили рентген ", - сказав Погосян.

За словами адвоката, сторона захисту наполягає на самозахисті підзахисного і склад злочину в діях таксистів, які в ході конфлікту застосували проти пасажирів битки. Як зазначив адвокат, він вже подав у поліцію заяву, в якій вимагає розслідування щодо побиття свого підзахисного і його товариша під час інциденту.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...