Пісні, книги і ковбаса: Михайло Поплавський оприлюднив свою декларацію

​При цьому "співаючий ректор" не має транспортних засобів.

Михайло Поплавський. Фото:ukr.media

Михайло Поплавський задекларував 72 млн грн доходу за 2016 рік, кілька пісень, книг і ковбасу. Про це свідчать дані його декларації, передають Патріоти України.

Згідно з декларацією, дохід шоумена склала депутатська зарплата в розмірі 170 тис. грн, 154 тис. грн за роботу в Київському національному університеті культури і мистецтв, 145 тис. грн - в Київському університеті культури, 9,8 млн грн доходу від відчуження нерухомості, 34 млн грн - роялті, 16 млн грн - це позика від компанії "Ятрань" та 7,5 млн грн йому повернув депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Мартиняк.

Крім того, у Поплавського є $430 тис, €315 тис. І 3,7 млн грн готівкою. У банку в ректора зберігається 1,6 млн грн, ще 4,1 млн грн - позичені кошти третім особам. Сам же Поплавський в 2016 році взяв позику на 16 млн грн.

З нерухомості у ректора є три земельні ділянки в Кіровоградській області і квартира площею 75,8 кв. м в Києві. Житлоплощу на 242 кв. м в столиці він продав за 9,8 млн грн.

Крім цього, в декларації Михайла Поплавського вказано авторське право на безліч музичних кліпів, концертів, пісень, книг і "Ковбасу "Ректорську". А ось транспорту згідно з декларацією у ректора немає.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...