Південна вендета: Кримчанки роздягли, били і тягали за волосся коханку своїх чоловіків (відео, 18+)

Люди, що проходили повз мимо, навіть не намагалися зупинити жорстоку розправу.

Помста  суперниці. Скріншот.В окупованому Криму агресивні жінки влаштували розправу над своєю суперницею – її били, тягали за волосся вулицею та плювали в обличчя. Відео жорстоких жіночих розбірок опублікував російський канал НТВ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За повідомленням, запис вже перевіряють кримські "поліцейські" - його нібито передали свідки інциденту.

На ролику розлючені та зраджені дружини лупцюють жінку через подружню зраду своїх чоловіків ногами та руками.

Одна з учасниць розправи здерла із суперниці верхню частину купальника і продовжила наносити удари дівчині.

На відео видно, що поруч із місцем події проходять інші люди – зокрема жінка з маленькою дитиною. Зупинити агресивних нападниць ніхто не намагається.

"При цьому чоловіки, через яких сталася бійка, вважали за краще не втручатися у з'ясування стосунків. За словами очевидців, зрадники знали про те, що відбувалося, і навіть спостерігали із дворів", - йдеться у тексті.

Постраждала за допомогою до медиків нібито не зверталася. Слід наголосити, що розмов жінок на відео не чутно, а деякі фрагменти виглядають змонтованими.

Увага! Відео містить кадри, що шокують.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...