Плата за зраду: У Севастополі українських військових, які визнали Крим російським, позбавляють житла

Кілька десятків сімей військовослужбовців, які активно підтримали "референдум" на півострові, можуть опинитися в буквальному сенсі на вулиці.

Українських військових-зрадників у Криму позбавляють житла. Ілюстрація:espreso.tv

Військовослужбовців, які порушили присягу на вірність народу України і залишилися в анексованому Криму, нова "влада" виселяє з квартир. Про це майор запасу Валерій Грунь, капітан запасу Євген Черевик і старший прапорщик запасу Іван Стовбур повідомили в відкритому листі для ЗМІ, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

"У 1997 році для вирішення житлових проблем рішенням Командувача ППО України будівлі, придатні для житла, були віддані офіцерам і прапорщикам для проживання. Будівля №11 401 військового містечка, за адресою місто Севастополь вулиця Челнакова, 19, значиться як гуртожиток, але не має відповідного статусу, так само була віддана для заселення військовослужбовцям в/ч А3009, де ми проживаємо в даний час, разом з сім'ями військовослужбовців у загальній кількості 53 особи з яких 22 дитини", - йдеться в листі, опублікованому на севастопольському порталі SevNews.Info.

Військовослужбовці скаржаться, що недавно територія, на якій знаходиться будівля, отримала нового власника.

"Майора запасу Груня запросили в Гагарінську адміністрацію зустрітися з представником будівельної компанії, для нібито вирішення житлової проблеми. Під час зустрічі були показані ксерокопії документів на землю, плани на будівництво, рішення суду і сказано, що будівля, в якій ми проживаємо, підлягає знесенню, розселяти нас не видається можливим.

Таким чином, нас продали разом із землею, і ми втрачаємо право проживання. Офіцери, які віддали свої кращі роки життя Армії, зі своїми сім'ями, опиняться на вулиці", - скаржаться військові.

Автори листа зазначають, що всі вони стояли в черзі на отримання житла в Севастопольській КЕЧ Морська, але після "референдуму" їх справи були передані в "Південне регіональне управління житлового забезпечення".

"Але в єдину чергу нас не ставлять, пояснивши це тим, що для нас немає письмових вказівок. З усього випливає, що житло, в якому ми проживаємо по теперішній час, єдине, що ми маємо. Якщо можновладці не розберуться в цьому питанні, військові пенсіонери та члени їх сімей залишаться без житла", - йдеться в посланні.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...