"Плевать триста раз на эту русофобскую страну": Кобзон впав в чергову істерику через "Євробачення" в Україні

Співаючий депутат Держдуми ​знову висловився проти участі Росії в міжнародному конкурсі.​

Йосип Кобзон. Фото:http://www.ntv.ru/

Перший заступник голови комітету Державної думи РФ з культури, народний артист СРСР Йосип Кобзон знову висловився проти участі Росії в конкурсі "Євробачення-2017". Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

"Плювати триста раз на цю русофобську країну. Не треба нікого посилати – ні Самойлову, ні когось іншого", - заявив Кобзон. За його словами, нехай "Євробачення" вирішує, проводити чи ні конкурс в Україні.

Як повідомлялося раніше, 22 березня СБУ заборонила в'їзд на територію України Самойловій терміном на три роки. За словами керівника Управління взаємодії зі ЗМІ та громадськістю СБУ Олени Гітлянської, "рішення прийнято на підставі одержаних даних про порушення нею законодавства України".

За даними ЗМІ, Самойлова в червні 2015 року брала участь у гала-концерті "Мир спорта и добра" в окупованому Росією Криму. Цю інформацію вже підтвердили в Кремлі.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...