Плотницького звинуватили в черговій крадіжці гуманітарки: Зіпсовані консерви передають у школи та дитсадки "ЛНР"

Для приховування очевидної підміни етикеток зіпсовані продукти передадуть в учбові заклади

Ілюстрація: foodtest

З огляду на відкрите невдоволення луганчан, які обвинуватили т.зв. “голову ЛНР” Плотницького в черговій крадіжці “гуманітарки” для перепродажу через власну мережу супермаркетів, місцева “влада” віддрукувала та замінила етикетки консервних банок, вказавши новий термін придатності. Для приховування такої очевидної підміни (різниця термінів зберігання на етикетці та банці), більшу частину продуктів планується видати в учбові заклади та установи дошкільної освіти. Про це пише прес-служба ГУР Міноборони України у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України.


"Обстановка на тимчасово окупованих територіях та навколо України станом на 8 вересня.

У рамках активної фази стратегічного командно-штабного навчання “Кавказ-2016” здійснено нарощування системи управління, наземного, авіаційного та морського компонентів міжвидового угруповання ЗС РФ.
Протягом доби:
на полігоні “Ашулук” (Астраханська обл.) і 4 Державному центральному міжвидовому полігоні (Капустін Яр, Астраханська обл.) підрозділи протиповітряної оборони Південного та Західного військових округів ЗС РФ відпрацювали питання відбиття повітряного удару противника;
у районі міжвидового полігону Чорноморського флоту ЗС РФ “Опук” великими десантними кораблями “Азов”, “Цезарь Куников”, “Ямал”, “Саратов”, “Николай Фильченков” зі складу загону різнорідних сил ЧФ ЗС РФ відпрацьовано окремі елементи морської десантної операції.

У рамках активної фази СКШН “Кавказ-2016” на тимчасово окупованих територіях сходу України продовжувались командно-штабні навчання 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу ЗС РФ:
на полігонах “Перевальський” та “Успенський” – підрозділами 7 (Дебальцеве) та 4 (Алчевськ) окремих мотострілецьких бригад 2 АК ЗС РФ відпрацьовано ведення наступального бою;
у районі н.п.Новоазовськ – підрозділами 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ відпрацьовано ведення бойових дій в обороні, у т.ч. організації протидесантної оборони морського узбережжя. В якості умовного противника залучались підрозділи окремого штурмового батальйону (Макіївка) 1 АК та розвідувальна рота 9 ошмсп мп, які відпрацювали елементи форсування водної перешкоди та висадки морського десанту.

Протягом доби противник наростив інтенсивність обстрілів позицій сил АТО із застосуванням 82-мм мінометів.

До повітряної розвідки позицій сил АТО залучались три безпілотні літальні апарати у зонах відповідальності ОТУ “Луганськ” та “Маріуполь”.

Зафіксовано перекидання боєприпасів та пально-мастильних матеріалів з території РФ. 6 вересня ц.р. відмічено прибуття до н.п.Кутейникове двох вагонів з боєприпасами (80 тонн) та чотирьох цистерни з пально-мастильними матеріалами (200 тонн).

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків та САУ у районах Горлівка, Калинове, Донецьк та Іловайськ.

Підтверджені втрати противника склали двоє поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ в наслідок підриву на протипіхотній міні, встановленій на передньому краю цього полку саперами окремого розвідувального батальйону (Донецьк) 1 АК ЗС РФ без будь-якого попередження та відповідного маркування місцевості.

У зв’язку із зростанням відкритих проявів проукраїнських настроїв серед населення тимчасово окупованих районів Луганської області, у т.ч. стихійних зібрань для демонстративного осуду діяльності російських окупаційних військ та зрадників, співробітниками ФСБ РФ активізовано заходи щодо залякування місцевих мешканців та посилення поліцейського режиму.
З початку вересня ц.р., у ключових містах області: Луганську, Стаханові, Дебальцеве, демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів та проводяться заходи із розширення мережі інформаторів. По кожному факту зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ та т.зв. “влади ЛНР”, а також підтримки України, проводиться затримання “порушників” та їх залякування наслідками, у т.ч. можливою кримінальною відповідальністю за будь-яким вигаданим обвинуваченням.

З огляду на стагнацію російської економіки, не тільки значно зменшився обсяг, але і якість російської продовольчої допомоги, що доставляється “гуманітарними конвоями” з Росії.
Так, після сортування продовольства, доставленого “гуманітарним конвоєм” 25 серпня ц.р., тільки 10% м’ясних та рибних консервів визнано придатними до споживання та видано населенню тимчасово окупованих територій Луганської області. У решти 90% консервів терміни зберігання вийшли ще задовго до транспортування з Росії. З огляду на відкрите невдоволення луганчан, які обвинуватили т.зв. “голову ЛНР” Плотницького в черговій крадіжці “гуманітарки” для перепродажу через власну мережу супермаркетів, місцева “влада” віддрукувала та замінила етикетки консервних банок, вказавши новий термін придатності. Для приховування такої очевидної підміни (різниця термінів зберігання на етикетці та банці), більшу частину продуктів планується видати в учбові заклади та установи дошкільної освіти", - йдеться у повідомленні.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...

На вихідні в Україні буде тепло та комфортно: Синоптики уточнили прогноз погоди на 11-12 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:20

У найближчі вихідні в кількох областях України пройдуть незначні дощі, в деяких регіонах слід чекати заморозків на поверхні ґрунту, а в день на всій території країни буде помірно тепло, повідомляє Укргідрометцентр. . У суботу, 11 травня, на Чернігівщи...