Хотіли, як краще, а вийшло знову дорожче: Як батьки віддають дітей у бажаний навчальний заклад

Українці готові оплачувати неправдиву прописку дітей, щоб потрапити в обрану ними школу.

Ілюстрація. Фото: debaty.sumy.ua

Через нові правила прийому учнів до шкіл батьки готові оплачувати неправдиву прописку дітей, щоб вибрати бажаний навчальний заклад, повідомляють Патріоти України.

Оголошення про це з'явилися в деяких групах оренди та продажу житла в соцмережах. У них батьки пропонують плату за неправдиву прописку своєї сім'ї та дитини.

Так, деякі кияни пропонують платити орендодавцям по 1 тисячі гривень за кожен місяць такої прописки.

"Потрібна реєстрація для моєї дружини і 6-річного сина для зарахування в школу. Термін: з початку травня до початку вересня. Оплата по 1 тис. на місяць", - пише в соцмережі Facebook один із батьків, перераховуючи можливі адреси реєстрації. Нагадаємо, ініціатива Міністерства освіти України, що стосується порядку зарахування учнів в освітні установи, повинна була спростити зарахування дитини в найближчу школу.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...