Плотницький розпорядився "віджати" всі ринки у екс-"регіоналів", не пошкодувавши навіть друга Єфремова (відео)

Ватажок "ЛНР" забирає ринки у Ландика та Лозовського.

Бойовик Плотницький. Фото: соцмережі

Розпорядження передати іншим власникам або "націоналізувати" ринки, що належать луганським екс- "регіоналам" Володимиру Ландику і Едуарду Лозовському, віддав ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький на засіданні "Ради Міністрів "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог", продовжуючи:

"Це розпорядження Плотницький віддав після того, як заслухав доповідь "глави адміністрації Луганська" Маноліса Пілавова про заходи щодо боротьби зі стихійною торгівлею в окупованому місті. Коли Пілавов сказав, що торгують пропонують переходити на ринки, Плотницький поцікавився, чому люди повинні за можливість торгувати приватникам, а не в бюджет "республіки". Після нетривалого діалогу про те, кому належать луганські ринки, і з'ясування, що власниками деяких з них є ті, хто живуть зараз за межами Луганська Володимир Ландик та Едуард Лозовський, Плотницький розпорядився передати належні їм, відповідно, ринок на вул. Оборонній в Луганську і критий торговий комплекс "Поляна" іншим власникам або в "комунальну власність" "ЛНР".

Варто сказати, що Ландик і Лозовський раніше були одними з найбільш знакових людей в Луганській обласній організації "Партії регіонів" України. Ландик був нардепом від цієї партії, але кілька років тому у нього зіпсувалися стосунки з главою парторганізації Олександром Єфремовим, який зараз перебуває під слідством в Києві.

Ландик і по сей день є одним з найбільш затятих опонентів Єфремова. Едуард Лозовський, навпаки, один з людей, найбільш близьких до Єфремова, протягом тривалого часу він був головою правління "Укркомунбанку", що належав Єфремову, в 2011-2013 роках був першим заступником голови Луганської обласної державної адміністрації, по суті - "смотрящим" там від Єфремова .

Також Лозовський відомий тим, що під час євромайдан закликав в соцмережі Facebook вчинити з учасниками акцій протесту "як Жуков в Одесі в 1946-му", натякаючи на те, що в 1946 році під час розгулу злочинності в Одесі радянські правоохоронці просто фізично ліквідували багатьох представників кримінального світу без суду і слідства".

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...