"Плотницкий и Москва убили!" - Соцмережі бурхливо зреагували на смерть Болотова, його родина в паніці втікає з "ЛНР"

Користувачі соцмереж вважають, що з Болотовим розправилися нинішні ватажки "ЛНР" за вказівкою Росії.

Валерій Болотов. Фото:Time-News.net

Сім'я померлого з невідомих причин екс-ватажка "ЛНР" Валерія Болотова поспіхом покидає окуповані бойовиками території. Про це на своїй сторінці в Facebook пише блогер Олександр Чернов, інформують Патріоти України.

"#Стаханов многочисленная родня #Болотов бегут из #ЛНР", - написав він.

За його словами, рідні підозрюють, що Болотов помер не природною смертю. "Шелест:"Он хотел вернуться в #Луганск! Плотницкий и #Москва убили! На инфаркт спишут!"", - додав Чернов.

Цієї ж версії дотримуються і користувачі соціальних мереж: вони вважають, що з Болотовим розправилися нинішні ватажки "ЛНР" за вказівкою Росії.

(Орфографія і стилістика автора повністю збережені).

Як повідомлялося раніше, екс-глава "ДНР" Бородай повідомив, що дізнався про смерть Болотова від його близьких, уточнивши, що не в курсі подробиць смерті.

Попередньою причиною смерті Болотова назвали серцевий напад.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...