По три на кожного: Порошенко підписав закон про вживані авто

Верховна Рада планує ще внести в закон зміни для уникнення зловживань.

Ілюстрація:www.gazeta.lviv.ua

Президент України Петро Порошенко підписав закон про вживані автомобілі. Про це в Twitter повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, інформують Патріоти України.

"Президент підписав Закон України про вживані авто в присутності депутатів різних фракцій. Домовилися в четвер (7 липня. - ред.) внести в нього зміни, щоб уникнути зловживань", - йдеться в твіті.

Як раніше повідомлялося, відповідно до закону, пільгові умови ввезення автомобілів поширюються на осіб, які ввозять для власного використання або на користь інших осіб за договорами купівлі-продажу, обміну, поставки, дарування, комісії, доручення, поруки, іншими господарськими та цивільно-правовими договорами або за рішенням суду, не більше одного автомобіля на рік.

За період дії Закону (до 31 грудня 2018 року) дозволяється ввезти на пільгових умовах не більше трьох автомобілів на людину. Крім того, протягом 365 днів з дня реєстрації транспортного засобу, при ввезенні якого були застосовані зменшені ставки акцизного податку, діє заборона на його відчуження.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...