Побори «по закону»: У «ДНР» з пенсіонерів збирають гроші, щоб скаржитись Європі на Україну

Володарі «ДНР» оголосили збір по 100 грн. з кожного «республіканського» пенсіонера на звернення до суду ненависної Європи проти ненависної ж України, яка не платить їм пенсії.

Дуже хотілось в СРСР. Фото: vesti-ukr.com

Вже більше року в окупованій Горлівці «депутат народного ради «ДНР» Галина Філатова збирає кошти (до 100 грн.) з пенсіонерів окупованої Донеччини. Гроші нібито потрібні на оформлення позовних заяв до Європейського суду з прав людини про «протиправне припинення виплат пенсійного забезпечення», повідомляють Патріоти України з посиланням на «Інформаційний спротив».

Наприкінці квітня відбулася зустріч представників «народної ради «ДНР», на якій були присутні Філатова, «депутат» Герман Кадиров, бойовик «Віктор», представник громадського руху «Вільний Донбас» О. Бойко та пенсіонери Горлівки.

«У ході зустрічі Бойко висловив претензію щодо бездіяльності Філатової і звинуватив її у незаконному зборі коштів. Філатова ж почала погрожувати пенсіонерам кримінальною відповідальністю за подвійне отримання пенсій - в Україні і в «ДНР».

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...