"Побухати він любить": У мережі з'явилися подробиці небідного життя чиновника "Укрзалізниці", який врізався в авто журналіста

Сідати за кермо в нетверезому стані - нормальна практика для Івана Федорка, розповіла Соня Кошкіна.

Іван Федорко. Фото:www.litsa.com.ua

Свідки ДТП за участю фотокореспондента Макса Левіна під Бояркою підтвердили, що винуватцем аварії був начальник відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко, який знаходився добряче напідпитку за кермом. Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналістка Соня Кошкіна, інформують Патріоти України.

Також вона розповіла про те, як живе Федорко та на якому транспорті переміщається.

"Винуватець ДТП - Іван Федорко. Це вже точно - підтвердили свідки, та й сам Макс його впізнав. Федорко - кадровий залізничник, зараз - директор з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці ". Посада ця - і офіційно, і неофіційно - вважається однією з самих "хлібних" на УЗ. і Федорко себе почуває дуже і дуже.

Офіційно на нього записана скромна квартира в Дніпровському районі (Києва. - ред.), на Раїси Окіпної. Живе ж він в розкішному маєтку в Забір'ї, неподалік від якого сталося ДТП . За документами, його авто - стара Toyota Camry 2011 випуску, фаршироване Audi "висить", мабуть, на комусь з родичів.

Дочка Федорка, до речі, живе в Лондоні. Ну, а чого. Як там у Пелевіна: всякий орк мріє заробити грошей і звалити в Лондон. Так. За класикою", - пише Кошкіна.

Також вона зазначає, що судячи зі слів тих, хто Федорка знає давно і добре, "побухати він любить".

"І сідати за кермо сильно нетверезим (а на місці ДТП він просто на ногах не стояв) - нормальна практика для нього. До речі, його часто бачать в Конотопі. Ніби як там у нього теж якась "точка" - зараз з'ясовую (якщо тут хтось чимось допоможе - спасибі).

З лікарні, як ми знаємо, він втік. Точніше, двоє охоронців відвезли. Зараз його шукають. Щось мені підказує: знайдуть. Правоохоронці роблять навіть більше, ніж можуть. До речі, до структур МВС Федорко стосунку ніколи не мав.

"Корочка" його липова (зізнатися, відразу насторожило, що на фотці для нібито "корочки МВС" він знятий в формі іншого відомства. Сама ця "Асоціація ветеранів" - теж не структура МВС, звичайна громадська організація", - підкреслила Кошкіна.

Як повідомлялося раніше, в неділю ввечері, 3 липня, п'яний водій скоїв лобове зіткнення з автомобілем, в якому їхав Максим Левін. У салоні, крім журналіста, знаходилися його дружина і двоє дітей. В результаті ДТП один з дітей отримав забій головного мозку, у дружини множинні переломи.

Сам винуватець ДТП втік після того, як його доставили в лікарню для перевірки на предмет наявності алкоголю в крові.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...