Побили до півсмерті: У Херсоні скоєно замах на заступника голови облради

Силовики вже ведуть розслідування. Постраждалий знаходиться в лікарні.

Василь Зеленчук. Фото:investigator.org.ua

Голова Херсонської області Андрій Гордєєв зробив резонансне повідомлення про те, що скоєно замах на його першого заступника Василя Зеленчука. Силовики вже ведуть розслідування. Про це голова області написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Гордєєв повідомив про те, що напад стався сьогодні ввечері. Чиновник вже дав доручення силовикам негайно почати розслідування зухвалого злочину. Він зазначив, що його підлеглий знаходиться в лікарні і він їде до Зеленчука підтримати його. Губернатор пообіцяв взяти розслідування злочину під свій особистий контроль.

Він так само відзначив, що не допустить таких гучних провокацій надалі. Адже вчора меру Херсона підпалили двері його квартири, а вже сьогодні був побитий Зеленчук.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...