"Почуваюся не так чудово, як може здатися деяким правозахисникам": Сенцов написав нового листа з колонії (фото)

Політв'язень також подякував українським акторам за постановку п'єси "Номери".

Олег Сенцов. Фото: ВВС.

Українська акторка Римма Зюбіна повідомила, що отримала новий лист від українського режисера, політв'язня Олега Сенцова. Про це вона написала 7 липня у Facebook, передають Патріоти України.

Зюбіна процитувала лист й опублікувала його фотографію. "Риммо, привіт! Дякую за черговий чудовий лист. Не дивуйся, що відповідь надходить не скоро. Це ж не звичайна електронна пошта, яка надходить на мій ноутбук! Спершу її читає цензор та інші зацікавлені особи, потім його роздруковують та віддають мені, і не того самого дня. Потім я пишу відповідь, і процедура повторюється у тому самому порядку. Тож якщо загалом, відповідь надходить за тиждень, але це нормальна швидкість для цієї системи. Тому що звичайні паперові листи з України ідуть місяць і стільки ж назад. Та й губляться часто, на відміну від електронних, долю яких можна відстежити", – написав Сенцов.

За його словами, "із дзвінком та сама ситуація – пробитися дуже складно". "Там із-за кордону один автомат на весь табір. Тому, звичайно, пробуйте, але не факт, що до мене дійде черга. Або взагалі такий дзвінок дозволять, сама розумієш, така ситуація навколо мене; і тут зокрема, тож не партеся, є ж листи! Я почуваюся нормально, незважаючи на 51 день, звичайно, не так чудово, як може здатися деяким уповноваженим правозахисникам, моє здоров'я – кожен бачить те, що хоче бачити", – додав Сенцов.

Він також подякував українським акторам за постановку п'єси "Номери". "Узагалі дякую вам усім за те, що ви робите. Сподіваюся, що вистава вийде і вийде доброю. І за дитячий проект "КласАкт" окреме дякую. Діти – це наше все, дітки – це ми у майбутньому, і добре, що ви про них дбаєте. Успіху! Обіймаю і поважаю. Олег. 3 липня 2018 року", – процитувала Зюбіна лист.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...