"Подаруночки на холодильник": У "ДНР" з'явилися магніти із зображенням руїн Донецького аеропорта (фото)

Ринок сувенірної продукції "ДНР" не знає кордонів для "креативності". Проте жителі міста чомусь такого запалу не поділяють.

Донецький аеропорт сьогодні. Фото google.com

В окупованому Донецьку ринок сувенірної продукції поповнився на ще один "патріотичний елемент": магніти із зображенням руїн Донецького аеропорта, повідомляють Патріоти України.

Одна з продавців розповіла, що найбільший ажіотаж такі "сувеніри" викликають у росіян. "У меня был последний, с надписью "Они победили киборгов" - так забрали вояки из России, судя по выговору", - додає вона.

За іронією долі, ще минулого року ця ж жінка продавала пивні келихи із символікою "Євро-2012" та зображенням українського прапора.

Варто зазначити, що символіка "ДНР" такою популярністю не користується, а жителі міста навпаки радше купують сувеніри із зображенням мирного й цілого Донецька.

Зі святом, нація героїв! До Всесвітнього дня вишиванки створили сорочку з вишитими дронами: Кошти від продажу дронівки передадуть на закупівлю БПЛА для ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 4:15

Новий різновид вишитої сорочки оцінили у 5000 грн, її можна замовити на сайті виробника. Пам'ятаймо, Всесвітній день вишиванки святкуємо в третій четвер травня. Цьогоріч випало на 16 число. Сорочку з вишитими дронами створили до Всесвітнього дня вишива...

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...