Подільники замітає сліди? НАБУ з'ясовує яким чином у людини Онищенка в крові опинилась небезпечна речовина

Антикорупційники з'ясовують як Валерія Постного "накачали" метамфітаміном.

Фото: galagov.tv

Представники антикорупційних структур з'ясовують, яким чином у кров фігуранта "газової справи" Валерія Постного потрапив препарат метамфетамін, що має седативну дію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Ми з'ясовуємо, яким чином метамфетамін потрапив у кров Постного. Лікарі стверджують, що цей препарат не входить до складу жодного лікарського засобу, якими його лікують. Ми припускаємо, що метамфетамін Постному вколов хтось сторонній, щоб він був у такому стані, як є зараз. Цей препарат має седативну дію, він вводить у стан одурманення, коли людина не розуміє що відбувається", - заявив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Синків.

Він додав, що Апеляційний суд Києва доручив представникам НАБУ охороняти Постного у палаті до наступного судового засідання, яке відбудеться 20 липня, аби таким чином унеможливити у подальшому введення сторонніми подібних препаратів. НАБУ також має забезпечити проведення судово-медичної експертизи, яка встановить, чим спричинений такий стан здоров'я Постного. "Родичі не надають частину документів, які можуть допомогти точно встановити його діагноз, а лікарі без історії хвороби за це не беруться", - заявив Синків.

Нагадаємо, у п'ятницю спецзагін НАБУ доправив Постного із міської лікарні швидкої допомоги до Апеляційного суду Києва, де мала розглядатись скарга бюро про збільшення для нього застави до 1 млрд 600 млн грн. Однак суд перенесли через те, що підозрюваний був непритомним.

Постний був заарештований та взятий під варту рішенням Солом'янського райсуду 18 червня, причому розмір застави для нього був визначений у 1,5 мільйона гривень. Він проходить у так званій газовій справі, яку пов'язують з чинним народним депутатом Олександром Онищенком.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...