"Подлинные овации сорвала лишь "Любовь Шевцова" с практически голой грудью!": В окупованій Макіївці показали "Молоду гвардію"

У пропагандистській виставі провели паралелі з сучасністю, тому військові з символікою "Азова" і "Правого сектора" там перетворилися на німецьких нацистів.

Уривок з вистави. Фото:http://donbass.ua/

Артисти Володимирського академічного обласного драматичного театру (Росія) представили студентам і школярам окупованої Макіївки виставу за романом Олександра Фадєєва "Молода гвардія". Постановка про комсомольців-підпільників пройшла в Донецькому державному академічному театрі юного глядача, повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратистський сайт ДАН.

"Особливе відчуття грати цю п'єсу в Донбасі. На тій землі, де жили молодогвардійці. Ми відвідали тут музей Великої Вітчизняної війни, і нам розповіли про наших персонажів такі факти, які не прочитаєш в жодній книзі. Це допомогло мені глибше пізнати свого героя, подивитися на нього з іншого боку. Для нас грати "Молоду гвардію" на цій землі - велика честь ", - сказав виконавець ролі Олега Кошового Андрій Кудряшов.

"Примітно, що в спектаклі про подвиги і смерті молодогвардійців проводяться паралелі з сучасністю. Так, декорації шахти, в яку скидають підпільників, перетворюються в барикади з покришок. А військові з символікою "Азова" і "Правого сектора" перетворюються в німецьких нацистів", - йдеться в повідомленні.

Про дану виставу у своєму Facebook також написав лікар Олександр Чернов.

"ДэНэРэ, оккупированная Макеевка, "республиканский" академический театр юного зрителя (ТЮЗ): труппа облтеатра из Владимира показала "Молодую гвардию"!

Шаблонно показала, с единственной, незамеченной зрителями, но распиаренной сепарСМИ "типа, изюминкой": на шахте, где казнили молгвардейцев - были навалены груды шин...

Но подлинные овации, одобрительный свист подростков и гогот в зале - сорвала лишь "Любовь Шевцова" с практически голой грудью! (фото!)

Молодняк из зала так бурно реагировал, что актриса за полминуты стала пунцовой: но в тень не отошла - искусство требует жертв! Даже "русЬкое"!" - написав він, доклавши світлину:

Пізно лягати спати шкідливо? Оприлюднено дані нового дослідження

середа, 8 травень 2024, 9:57

Вчені впевнені, що наші звички щодо сну не лише погіршують самопочуття, але й можуть серйозно вплинути на здоров'я, зокрема, на стан серця. Як пише express, недосипання через те, що людина пізно лягає спати, призводить до вкрай негативних результатів. ...

От у чому причина! Вчені розкрили ще одну загадку хвороби Альцгеймера

середа, 8 травень 2024, 9:54

Понад 30 мільйонів людей у світі страждають на хворобу Альцгеймера, а вчені досі точно не знають, чому вона виникає. . Однак нове дослідження іспанських та американських вчених, результати якого опублікували у науковому журналі Nature Medicine, свідчи...