Подряпини, зіпсована зачіска та порваний одяг: У Вінницькій міськраді побилися жінки-депутатки (фото, відео)

Обидвом учасницям бійки довелося викликати "швидку". Інцидент розслідуватиме прокуратура і поліція.

Медиків "швидкої" викликали обидвом учасницям конфлікту. Фото:vinnitsa.info

28 квітня після сесії Вінницької міської ради в будівлі мерії відбувся інцидент - побилися дві депутатки - Ганна Давиденко ("Батьківщина") і Наталія Панчук ("Європейська стратегія"). Сутичка сталася в кабінеті Асоціації органів місцевого самоврядування, передають Патріоти України з посиланням на Вінніця.info.

Двом обраницям викликали медиків "швидкої". Інцидент розслідуватиме прокуратура і поліція.

Депутат міськради Ганна Давиденко повідомила Vlasno.info, що її побила в своєму кабінеті голова Асоціації органів самоорганізації населення Наталія Панчук, яка сама є депутатом від "Вінницької європейської стратегії".

"Я прийшла до Наталії Панчук, щоб отримати документи. Мені потрібен був протокол зборів квартального комітету з мого округу. Я озвучила свою вимогу і почала знімати все на відео. За що вона на мене накинулася і почала бити. Порвала мені піджак, подряпала і зіпсувала зачіску. Я викликала поліцію, а вона зараз пішла до медиків зі скаргами на самопочуття", - стверджує Давиденко.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...