Подробиці смертельного ДТП у Києві: Дочка екс-регіонала, який спонсорує терористів, у лікарні (відео)

Батько дівчини особисто організував групу озброєних бойовиків – так званий "загін самооборони" у населеному пункті Ювілейне, що під Луганськом.

СкріншотОднією із постраждалих в аварії із BMW X4, що сталася ввечері 24 лютого на Кільцевій дорозі в Оболонському районі Києва, стала донька колишнього нардепа-регіонала Володимира Струка – Каміла, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Дівчина 1997 року народження потрапила до відділення столичної лікарні із політравмами. Як стало відомо ТСН, авто, яке влетіло у земляний насип, зареєстровано на Олену Петрівну Струк. Повна тезка цієї жінки є дружиною екс-депутата та бізнесмена Володимира Струка. У ГПУ раніше заявляли, що Струк спонсорує сепаратистів. Проти нього було розпочато кримінальне провадження за ознаками закликів до порушення територіальної цілісності України. Він особисто організував групу озброєних бойовиків – так званий "загін самооборони" у населеному пункті Ювілейне, що під Луганськом.

Струк із георгіївською стрічкою на грудях у 2014 році "гастролював" в окупованому Лутугіному на Луганщині та брав участь у мітингу до 9 Травня. Кореспондент ТСН говорила із матір'ю постраждалої дівчини Каміли. Вона сказала, що в її родині сталося горе і вона не буде коментувати аварію.

Доньки Струка Каміла та Каріна раніше стали героїнями сюжету програми "Гроші". Поки їхній батько Володимир Струк розпалював конфлікт на Сході, молоді дівчата вели пафосне життя у столиці "ворожої хунти" – Києві. Вони хизувалися фото із відпочинку у столичних клубах та на закордонних пляжах на своїх сторінках в Instagram.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...