Подробиці замаху: В Одесі впритул розстріляли криворізького бізнесмена

У потерпілого - 5 вогнепальних поранень в руки і живіт, зараз він в реанімації.

Владислав Штефан. Фото:www.0564.ua

У неділю, 24 січня, в Одесі, в Полуничному провулку невідомий впритул розстріляв криворізького бізнесмена і громадського працівника Владислава Штефана і поранив його помічника й охоронця Дмитра Омельчука. Про це пише 048.ua, інформують Патріоти України.

Помічниця Штефана Юлія Подвалюк розповіла зі слів Омельчука, що невідомий знав про місце знаходження бізнесмена в Одесі і чекав його біля готелю.

Місце замаху

Наголошується, що у Штефана - 5 вогнепальних поранень в руки і живіт, у охоронця - два поранення. Обох постраждалих госпіталізували і прооперували, Штефана перевели в реанімацію. Наголошується, що Омельчук вже прийшов до тями.

Правоохоронці проводять ряд розшукових дій щодо пошуку стрільця. У прес-службі поліції повідомили, що у силовиків є ряд версій події. У поліції поки не змогли повідомити, з якої зброї були зроблені постріли.

Повідомляється, що бізнесмен Владислав Штефан є головою громадської організації "Союз громадян Криворіжжя".

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...