Погрожував ножем, ліз цілуватися: У Черкасах педофіл намагався викрасти 12-річну дівчинку

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтями "розбещення неповнолітніх" та "грабіж".

Фото:gazeta.ua

У Черкасах розшукують молодика, який намагався викрасти 12-річну дівчинку. Дитина поверталася зі школи і чекала на автобус. В цей час до неї підійшов невідомий та почав погрожувати ножем, передають Патріоти України.

"Вона вийшла із школи й сіла на зупинці біля ресторану "Чумацький шлях". Поряд нікого не було. Підійшов цей збоченець. Залякав і повів до Дніпра, тримаючи за шию. Казав, щоб не пручалась. Погрожував зарізати.

Ліз цілуватися й показував на телефоні дитяче порно. Казав, що це робитиме з нею. З боку Дніпра саме вийшов якийсь чоловік. Дівчинка кинулась до нього. Він і викликав правоохоронців. А той навіть не тікав. Зараз поліція не дозволяє батькам розповідати про це", - розповіла подруга матері дівчинки Анастасія. Прізвище жінка не називає.

У Черкаській поліції інцидент підтвердили. Відкрито кримінальне провадження за статтями "розбещення неповнолітніх" та "грабіж". Окрім правоохоронців за пошуки взялися й місцеві активісти.

Джерело: Gazeta.ua

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...