Погуляла на славу: У Борисполі поліцейським довелось знімати п’яну жінку з 30-метрової вежі (відео)

Її забрали до лікарні.

Ілюстрація: focus.ua

У Борисполі патрульні врятували жінку, яка залізла на верхівку 30-метрової вежі й хотіла стрибнути, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу патрульної поліції Києва.

Жінка в стані алкогольного сп'яніння забралася на верхівку башти й погрожувала покінчити життя самогубством. Подія трапилася близько 22-ї години поблизу вулиці Бежівка.

"Патрульні зрозуміли, що самостійно вибратися вона не зможе, тому що вже перелізла через огорожу. До того ж інспектори звернули увагу на чіткі ознаки алкогольного сп'яніння", - додали у поліції.

Відтак один з патрульних швидко піднявся на верхівку й почав розмовляти з жінкою.

"Коли жінка вже не могла втримуватися на огорожі, патрульний схопив її та разом із напарником тримали жінку, доки рятувальники, за допомогою спеціального обладнання, не спустили її на землю",- зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, раніше у Тернополі підліток наклав на себе руки після того, як згорів будинок його сім'ї.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...