Пояснив, що так "розслабляється": У Сумах водій маршрутки курив марихуану перед рейсом (відео)

В транспорті перебувало щонайменше 10 пасажирів, але чоловіка не тривожило те, що він піддає їхні життя небезпеці своїми діями.

Водій намагався відмовитися від медичного обстеження. Фото: прес-служба нацполіції.

У Сумах водій маршрутки покурив марихуану на зупинці громадського транспорту і повіз пасажирів далі. Про це в Facebook повідомляє патрульна поліція Сумської області, передають Патріоти України.

На кінцевій зупинці громадського транспорту, що на вул. В'ячеслава Чорновола, жінка помітила, як водій маршрутки в транспорті курить марихуану. Після цього чоловік поїхав далі по маршруту. Жінка повідомила про це правоохоронцям.

Правоохоронці зупинили маршрутку і затримали водія. Вони помітили, що у чоловіка дійсно є ознаки наркотичного сп'яніння. На той момент в транспорті перебувало щонайменше 10 пасажирів. Водієм маршрутки виявився 35-річний місцевий житель. Він сказав, що їздить за кермом громадського транспорту з 2013 року.

Поліцейські запропонували водієві проїхати з ними для обстеження в медичному закладі. Після цього чоловікові стало погано і він навіть на кілька секунд втратив свідомість, проте згодом сказав, що медичної допомоги не потребує. Під час обшуку у чоловіка знайшли подрібнений канабіс і пристосування для його вживання. Водій маршрутки сказав, що курить марихуану впродовж півроку, для того щоб розслабитися. Чоловіка доставили в медичний заклад для огляду на стан наркотичного сп'яніння, а всі вилучені предмети направили на експертизу.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...