Показав "русский мир": У Кракові п'яний росіянин пошкодив 40 автівок (фото)

У поліції повідомили, що чоловіка впізнали колеги по роботі. За їх рекомендацією він прийшов в поліцію і визнав свою провину. Сам він заявив, що нічого не пам'ятає.

У Кракові (Польща) в ніч на середу, 26 липня, п'яний росіянин пошкодив близько 40 автомобілів, але на наступний день сам здався поліції. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України.

Камери спостереження зафіксували, як чоловік бив автомобілі, припарковані вздовж тротуару. В результаті на деяких машинах утворилися вм'ятини або подряпини, також у деяких розбиті вікна і дзеркала.

Зазначається, що дебоширом виявився 38-річний громадянин РФ Володимир В., який має посвідку на проживання в Польщі і працює в одній з ІТ-компаній.

У поліції повідомили, що чоловіка впізнали колеги по роботі. За їх рекомендацією він прийшов в поліцію і визнав свою провину. Сам він заявив, що нічого не пам'ятає.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...