Поки боєць воює на фронті: У Чернігові банк відібрав квартиру в українського військового

Є припущення, що банк вже продав відібрану у бійця АТО квартиру фірмі з Дніпропетровська за $ 13 тис. в той час, як сам Віталій повинен був віддати $ 70 тис.

Ілюстрація: АР Волинь.

Один з чернігівських комерційних банків в обхід закону відібрав квартиру у бійця 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Віталія Демченко. Про це заявив голова ГО "Чернігівське обласне об'єднання" Чорнобильці Буковини "Олег Демченко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, поки Віталій воює в зоні АТО на Луганщині, фінустанова виселяє його сім'ю на вулицю. Ще в 2007 році він взяв валютний кредит, щоб купити в Чернігові однокімнатну квартиру. Два роки платив справно. Коли почалися валютні коливання - платити стало не по кишені. Крім усього - банк без попередження підняв процентну ставку. Судова тяганина тривала три роки.

Коли Віталій пішов на фронт, банк зробив рішучі дії стосовно військовослужбовця і його сім'ї. "У квартирі прописані і проживають шість чоловік. Віталій з дружиною, теща, двоє дітей і малолітній внук. Вони однозначно підпадають під дію мораторію, оскільки крім цієї малогабаритки у сім'ї більше немає ні житла, ні земельних ділянок. Але банк пішов в обхід закону, і через міграційну службу виписав всіх ", - розповів голова ГО" Чернігівське обласне об'єднання "Чорнобильці Буковини".

За його словами, банк продав відібрану у бійця АТО квартиру фірмі з Дніпропетровська за $ 13 тис. В той час, як сам Віталій повинен був віддати $ 70 тис. "Тепер їм кажуть або виселятися, або ж платити тій фірмі оренду", - додав чорнобилець.

Через тиск з боку банку у Олени Демченко, дружини Віталія, стався інфаркт. Щоб ніхто силою не зміг виселити їх з житла - чорнобильці встановили цілодобову варту біля квартири. Також вони почали готувати наступний позов до суду, щоб сім'ї бійця повернули квартиру, за яку вони заплатили банку вже половину суми.

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...