Поки Перший національний крутив рекламу: ONUKA увірвалася в чарти Великобританії, Німеччини та Франції

Те, як Ната Жижченко виконала меш-ап зі своїх пісень, іноземні глядачі оцінили достойно, досить почитати коментарі до YouTube-трансляції.

Ната Жижченко (ONUKA). Фото:скрін відео

Виступ Нати Жижченко на "Євробаченні" доводить, що телебачення - досі один з головних інструментів просування артиста. Про це пише сайт Karabas live, передають Патріоти України.

Минулої суботи Ната Жижченко зі своїм проектом Onuka виступила на сцені "Євробачення" в якості запрошеного гостя. Поряд з номером переможця конкурсу Сальвадора Собрала, "Megamix" Нати Жижченко і оркестр Наона був одним з найбільш пам'ятних моментів вечора.

Який, втім, не побачили українці, які дивилися трансляцію на "Першому національному" - в цей момент раптово почалася реклама.

Ця ложка дьогтю перетворилася в бочку меду. Те, як Ната виконала меш-ап зі своїх пісень, іноземні глядачі оцінили достойно, досить почитати коментарі до YouTube-трансляції.

Преса пішла ще далі. Зокрема, великий британський музичний журнал NME написав: "Після дупи (мався на увазі пранкер Віталій Седюк) і до оголошення переможця, -виступав електро фольк гурт Onuka. Вони перетягнули ковдру на себе своїм вбивчим міксом традиційного фольку, сурми і серйозних техно-Вайб. 12 балів від нас".

Але приємніше за коментарі виглядає потрапляння останнього міні-альбому Onuka "Vidlik" в чарти ITunes декількох країн і далеко не на останніх місцях. Великобританія - # 26, Швейцарія - # 28, Франція - # 19. Найбільше відзначилася Німеччина - # 11.

Як повідомлялося раніше, телеканалUA:Перший змушений був перервати прямий ефір виступу ONUKA з оркестром НАОНІ у фіналі Євробачення-2017 у зв'язку з необхідністю виходу реклами. Таке пояснення розміщено на офіційній сторінці телеканалу

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...