"Полярний гей-парад": У РФ знайшли нову "мекку" для секс-меншин усього світу (відео)

Салехард – унікальне місце, взимку тут середня температура -30°C.

Салехард. Фото: Fishki.net

В Росії секс-меншинам живеться не менш важко, аніж опозиціонерам. От тільки представники ЛГБТ, здається, знайшли вихід. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

Салехард – унікальне місце одразу за кількома пунктами. По-перше, це єдине місто, яке розташоване на полярному колі. Взимку тут середня температура – -30°C. А по-друге: саме Салехард мав стати полярною гей-столицею світу.

Таку думку висловив лідер ЛГБТ-руху в Росії Ніколай Аліксєєв, який запропонував провести тут кілька тематичних парадів під назвою Polar Gay Pride, наприклад. Тому цілком можливо, що з часом Салехард стане меккою для секс-меншин з усього світу.

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...