Поліцейські у Дніпрі повернули дідусеві 80 тис. гривень, які він забув у магазині (відео)

​78-річний пенсіонер залишив гроші в камері схову супермаркету, куди відправився скуповуватися. Причому у супермаркет дідусь зайшов після того, як зняв з банківського рахунку всі свої заощадження.

Скрін відео

Житель Дніпра забув в комірці камери зберігання магазину 80 тис. грн. після того, як купив там товар. Про це повідомила прес-служба поліції в Дніпровській області, зазначають Патріоти України.

У супермаркет дідусь зайшов після того, як зняв з банківського рахунку всі свої заощадження. Їх він поклав в камеру зберігання, але потім забув, в яку камеру схову, а тому розвернувся і пішов додому. Увечері співробітники магазина виявили гроші дідуся, коли оглядали камери. Про знахідку вони повідомили в поліцію.

"Правоохоронці вилучили гроші і сподівалися, що ось-ось в поліцію надійде заява від потерпілого. Однак гроші ніхто не шукав. Тоді поліцейські оперативним шляхом встановили чоловіка, якому належить залишена в камері схову готівка", - розповіли в прес-службі.

Правоохоронці повернули дідусеві його заощадження. Цікаво, що члени його сім'ї дуже здивувалися новині про те, що у пенсіонера взагалі був рахунок у банку.

Особливий план? Українець пішов воювати за Росію, а потім розстріляв окупантів

неділя, 5 травень 2024, 6:56

Військовослужбовець російської армії розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про цеповідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника. З’ясувалося, що чоловік був місцевим мешканцем одного з захоплен...

Продовжив "подвиги": Убив 8 товаришів по службі та пішов на війну - росіянин-рецидивіст в Україні вбив ще п'ятьох військових РФ

неділя, 5 травень 2024, 6:50

Російський військовий Раміль Шамсутдінов, який розстріляв 8 товаришів по службі у 2019 році і відбував покарання, вирушив на війну проти України, де застрелив п'ятьох росіян. . Вбивство, яке нібито намагаються приховати, сталося декілька днів назад. ...