Поліцейський, який є сином екс-зама Авакова, задекларував люксовий позашляховик за вдвічі нижчою ціною

Сергій Євдокимов також вказав у декларації мотоцикл Suzuki GSX1300R 2012 року випуску, який йому начебто пощастило придбати лише за 10 тис грн.

Сергій Євдокимов. Фото:Bihus.info

Старший оперуповноважений Індустріального відділення поліції ГУНП в Дніпропетровській області Сергій Євдокимов задекларував люксовий позашляховик Range Rover і мотоцикл Suzuki GSX1300R за заниженими цінами, а також не вказав інформацію про бізнес. Про це повідомляють Наші Гроші з посиланням на проект "Декларації", передають Патріоти України.

Власником мотоцикла Suzuki GSX1300R 2012 року випуску поліцейський став в серпні 2016- го. Купівля нібито обійшлася йому в 10 тис. грн, але на сайтах продажів старих транспортних засобів ціни коливаються від $13,5 до $16,5 тис.

Позашляховиком Range Rover Evoque 2012 р.в. володіє дружина Сергія Євдокимова - Христина. Задекларована вартість автомобіля - 500 тис. грн., що вдвічі нижче від ринкової. Також в січні 2017 вона стала володаркою Volkswagen Passat, ціни на які стартують від $15 тис.

У 2014 році Сергій Євдокимов увійшов до складу засновників фермерського господарства "Валерія Л.Н.", проте в деклараціях ні за 2014 рік, ні за 2016 його не вказав.

Батьком Сергія Євдокимова є колишній перший заступник Міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов (звільнений в серпні 2014 року). Його сестра Наталія Веровчук входить до складу засновників п'яти приватних охоронних фірм.

На 78-річну матір Володимира Євдокимова оформлені квартира площею 127 кв м,, машиномісце і 126 кв м нежитлових приміщень в будинку бізнес-класу на столичному Печерську.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...