Поліція на Донеччині затримала банду грабіжників, у яку входила малолітня дівчинка

На рахунку зловмисників 8 крадіжок, сума збитку - більше 50 тисяч гривень.

Ілюстрація:Korrespondent.net

В Покровську на Донеччині затримано шість осіб, які обкрадали пенсіонерів, користуючись їх добротою і гостинністю. На рахунку зловмисників 8 крадіжок, сума збитку - більше 50 тисяч гривень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУНП в Донецькій області

Як стало відомо, "працювали" правопорушники однаково. Спочатку вони підбирали жертву - як правило, літню пенсіонерку. Після цього злодії приходили до бабусі і просили нагодувати малолітню дівчинку. Поки господиня пригощала дитину, інші члени групи потайки заходили в квартиру і крали коштовності та гроші. Коли на крадіжку йшло багато часу, "голодній дитині" ставало погано, і бабуся відволікалася на більш тривалий час.

Злодіями виявилися місцеві жителі: чотири жінки (24, 27, 34 і 55 років), 38-річний чоловік і 12-річна дівчинка. Вони зізналися в злочинах.

Дві зловмисниці вже були неодноразово судимі за аналогічні правопорушення, відбували покарання і звільнилися з колонії близько трьох місяців тому.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 6 років.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...