Поліція на Херсонщині шукає "жартівників", які розсилають повідомлення про мінування (фото)

З будівлі Херсонської міськради сьогодні евакуювали півсотні співробітників і відвідувачів, а саму будівлю ретельно оглянули фахівці. Однак вибухівки чи інших підозрілих предметів не знайшли.

Фото:http://www.vizit.ks.ua/

Листи з повідомленнями про мінування Херсонської міськради і Генічеської райдміністрації надійшли сьогодні, 10 лютого. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУНП в Херсонській області.

Так, за повідомленням поліції, лист про мінування Херсонської мерії надійшов в обласне управління СБУ вдень. З будівлі міськради евакуювали півсотні співробітників і відвідувачів, а саму будівлю ретельно оглянули фахівці. Однак вибухівки чи інших підозрілих предметів не знайшли.

Ще одне повідомлення - про мінування Генічеської райдержадміністрації - надійшло у той же час на офіційну електронну пошту РДА. Як повідомляє генічеське видання "Новий візит", погроза підірвати бомбу була підписана "Українською національною асамблеєю християн віри Євангельської".

"Ми хочемо, щоб віруючі могли жити і працювати на своїй землі. Нам нічого не залишається як піти на крайні заходи і 10 лютого бомба вибухне. Поки ми даємо шанс грішникам покаятися і врятуватися", - йшлося у листі.

Співробітників райадміністрації і райради, що розташовані в одній будівлі, також евакуювали. Однак і цього разу повідомлення виявилося хибним. Наразі правоохоронці розшукують "мінерів".

Варто зазначити, що Генічеський район Херсонщини межує з окупованим Кримом. Минулого року в селищі Новоолексіївка Генічеського району був здійснений теракт, унаслідок якого одна людина загинула, шість отримали поранення і травми.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...