Поліція на Одещині затримала чоловіка за вбивство знайомого, якому він програв дружину в карти (відео)

Злочинцеві, який лише нещодавно вийшов з в'язниці, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Скрін відеоВ Одеській області чоловік, який вийшов з в'язниці, жорстоко вбив знайомого, якому програв у карти свою дружину. Про це пише сайт УСИ.Одесса з посиланням на обласне управління Нацполіції, передають Патріоти України.

Після того, як чоловік програв у грі дружину, його посадили у в'язницю на 3,8 років. Весь цей час жінка жила з переможцем, а повернувшись, чоловік дізнався обставини зради, і вбив суперника.

"Він пив, бив, знущався над нею, різав. Я просто хотів його покарати. Не думав, що його зустріну, але зустрів, і ми побилися. Потім я повів його до своїх батьків, щоб показати, що я покарав кривдника дружини. Але по дорозі знову посварилися, я хотів йому вдарити в руку, а вийшло по-іншому," - розповів затриманий.

За версією ж поліції, звільнений з в'язниці чоловік спочатку побив коханця дружини в селі, а потім вивіз до лісосмуги. Там вбивця зв'язав жертві руки за спиною і наносив удари по голові та тулубу металевим прутом. Після цього чоловік кинув побитого суперника без допомоги і поїхав додому.

Повідомлення про побиття надійшло в поліцію від сестри загиблого. Особистість злочинця вдалося швидко встановити. Йому 28 років, сам він родом з Ананьївського району. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Йому загрожує до 15 років в'язниці. Загиблому було 37 років.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...