Поліція працює: Правоохоронці затримали ще двох підозрюваних у справі нападу на Гандзюк

Зокрема, серед затриманих - громадянин Г., який раніше був оголошений в розшук Нацполіцією, як зафіксована на відео камер спостереження особа, що купувала знаряддя злочину - сірчану кислоту.

Катерина Гандзюк. Фото:Укрінформ

Глава Департаменту комунікації Національної поліції України Артем Шевченко оприлюднив інформацію про те, що затримані ще два підозрюваних в нападі на херсонську чиновницю Катерину Гандзюк. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

Шевченко зазначив: "Сьогодні Національна поліція України спільно з Службою безпеки України затримали двох осіб, які об'єктивно підозрюються слідством в організації та співучасті в скоєнні замаху на вбивство співробітниці міського самоврядування К.Гандзюк, що сталося 31 червня в Херсоні.

Зокрема, серед затриманих - громадянин Г., який раніше був оголошений в розшук Нацполіцією, як зафіксована на відео камер спостереження особа, що купувала знаряддя злочину (сірчану кислоту).

Останній затриманий в порядку ст. 208 КПК, з ним проводяться слідчі дії. Щодо іншого учасника слідчі так само встановлюють його роль в скоєнні кримінального злочину".

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...